بازپرس پرونده بدون تحقیقات،بررسی قرار منع تعقیب صادر نمودند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۴۰ #74679640

پذیرش وکالت پرونده.سلام.
دو شکایت به فاصله یکماه در دادسرا شهرستان نور(مازندران) مطرح نمودم.با وجود داشتن چندین شاهد،کزارش ۱۱۰، کزارش دهیار و شورا،عکس و فیلم و اعتراف بنا که بدستور چه کسانی این جرایم را انجام داده است.ولی بازپرس پرونده بدون تحقیقات،بررسی قرار منع تعقیب صادر نمودند حتی متهمین را به دادگاه احضار نکردند

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می‌توانید به قرار صدور شده اعتراض کنید

باسلام در وفت مقرر به قرار صادره اعتراض نمایید.

سلام امکان اعتراض به قرار را دارید مضافا که ممکن است عنوان اتهامی به درستی انتخاب نشده باشد پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدامی مبادرت به رزرو مشاوره تلفنی نمایید

می توانی پس از ابلغ قرار تا ده روز تقاضای تجدیدنظر به دادکاه کیفری ۲ بدهید

قرار صادره ظرف مهلت ده روز قابل اعتراض خواهد بود لاکن در مهلت مقرر اعتراض کنید

با درود
میتوانید به قرار در مهلت قانونی معترض شوید.
اگر نتیجه دعوا برایتان مهم میباشد، بهتر است با یک وکیل متخصص با ارائه مستندات مشورت نموده و چاره جویی نمایید.

سلام. ظرف مدت ده روز از تاریخ ابلاغ قرار میتونید به همراه مستندات نسبت به قرار صادره اعتراض نمایید. در صورتی که قرار قطعی شده است اگه دلیل جدیدی ندارید و این موارد سابقا در پرونده بوده، صرفا از ظرفیت اعاده دادرسی خاص میشه استفاده کرد. البته متن قرار متع تعقیل و دلیل اون مهمه تا بشه دقیق راهنمایی کرو