با گم شدن پرونده در اجرای احکام شورا چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۵۳ #74659772

باسلام واحترام
بنده در پرونده ای از خانم طلبکار بودم که نسبت به بدهی بابت نفقه تهاتر شد ولی مجدد با اعتراض به کارشناسی و قیمت گذاری و محکومیت خانم مجدد اتهاتر ایجاد شد اما قاضی اجرای احکام مجدد میگه تهاتر بابت نفقه لغو بشه و با مهریه عندالاستطاعه ی خانم تهاتر بشه.حالا چند روزه پرونده در اجرای احکام شورا گم شده و با بنده تماس گرفتن و میگن پرونده رو شما برداشتی یا برگردون یا به بازرسی و حفاظت اطلاع میدیم در صورتی که خواهان پرونده خودم هستم و خانم محکوم هست. حالا بخاطر پرونده که تماس گرفتن چکاری باید انجام بدم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
اگر پرونده طبق رسید و مدرکی در اختیار شما بوده است مسئولیت دارید و الا هیچ گونه حق تماس گرفتن با شما ندارند.
اگر پرونده بعد از یک مدت پیدا نشد مجددا پرونده را با اجرائیه و اوراق اولیه از شعبه بدوی تشکیل میدهند و اقدامات اجرائی انجام میشود.