همسرم مجدد از تمکین خودداری می کند این بار می توانم برای ازدواج مجدد اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۸ #74652961

سلام
همسربنده سابقه یک مرتبه محکومیت به تمکین رادارد.درزمان عدم تمکین ایشان دادخواست ازدواج مجدددادم و ردشد،چرا که ایشان دردادگاه گفت تمکین می کند.پس ازصدور اجرائیه تمکین زوجه به منزل برگشت،لذاناشزه نیست، با این حال مدتیست مجدداترک منزل کرده.آیادرصورت دادن دادخواست ازدواج مجدد این بار رای به نفع من صادرخواهدشد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اول اظهارنامه بفرستید بعد چندروز دوباره دادخواست تمکین بدین

شماباید مجددا دادخواست تمکین رامطرح کنید

سلام وقت بخیر
ابتدا اظهارنامه با مدت زمان مشخص برای زوجه ارسال نمایید چناچه توجه نداشتند، دادخواست الزام به تمکن ثبت نمایید اگر نمکین نداشتند قاضی با شنیدن اظهارات طرفین ممکن حکم به ازدواج مجدد دهد .

باید دلیل یا دلایل عدم تمکین زن در برابر شوهر هم مشخص بشه و در صورت لزوم بررسی بشه و در نهایت با شنیدن و بررسی حرف های زوجین تصمیم گرفته میشه

سلام.ابتدا اظهارنامه بازگشت به منزل بفرستید سپس دادخواست تمکین بدهید