نامه رسمی پروژه از طرف خزانه دار مبنی بر تسویه حساب آن فرد اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۹ #74650185

با عرض سلام و احترام.
بنده میخوام از یک پروژه یک واحد را پیش خرید کنم.صاحب قبلی واحد نامه رسمی ( دارای شماره نامه پروژه ) پروژه از طرف خزانه دار پروزه مبنی بر تسویه حساب آن فرد با پروژه را دارد.بنده به این نامه اعتماد کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصالت و صحت اسناد گواهی صادره را از مرجع صادر کننده احراز نمایید .

اگر تسویه وحساب توسط مدیر کل پروژه تایید کتبی بشه مشگلی پیش نمیاد ولی بهتره با یع وکیل درشهرخود مشورت کنی

درود
به همراه ایشان به مرکزی که گواهی را صادر کرده مراجعه کنید تا مطمئن شوید.

باید کد رهگیری پیش خرید وی را که در برگ معاملات مذکور درج شده و قابل استعلام از دفاتر ثبت اسناد و املاک است، اخذ کرده قبل از پرداخت پول به ایشان صحت امر را چک کنید و اگر پروژه واحد و مشاعات هنوز به انتها نرسیده، اخذ رضایت پیش فروشنده هم شرط است چون انتقال دین باقی مانده به ثالث محسوب می گردد

با سلام مشاوره صحیح در این خصوص مستلزم بررسی دقیق اسناد و مدارک است توصیه میکنم اسناد مربوط توسط یک متخصص بررسی شود چون موضوع ملک است و عدم مشورت و بررسی ممکن است آثار سنگینی بر شما وارد کند.

باسلام
بهتر است استعلامات لازم در خصوص بدهی داشتن یا نداشتن و .‌واگذاریربع شخصی غیر از شما و .... را انجام دهید سپس خریداری کنید.

سلام بهتره قبل از این کار از کم و کیف قضیه آگاه بشید تحقیقات لازم و رسید و فاکتورهای مربوطه را چک کنید