ورود به عنف محسوب میگردد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۹۶ #74409479

سلام
افرادی (غیر از شرکا) وارد ملک مشاعی می گردند، یکی از شرکا اذن داده اما دیگری مخالفت کرده ( و اذن نداده ) و حتی اخطار عدم ورود داده، اما واردین نه تنها به این اخطار توجه نکرده اند بلکه متوسل به تهدید و توهین گشته اند آیا اعمال آنها می تواند جنبه کیفری تحت عنوان ورود به عنف با تهدید باشد، و اگر اموال ایشان ( واردین به عنف) مانند ماشین در این ملک خساراتی ببیند می توانند به جرم تخریب علیه مالک مشاعی اقامه دعوا کنند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی تهدید
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر یکی از شرکا اذن داده دیگر به عنف نیست در خصوص تخریب متفاوت است

درود بر شما
با توجه به اذن یکی از شرکا، ورود به عنف نبوده است . در صورت تخریب و ورود خسارت ، قابل مطالبه می باشد .

خیر جرم ورود به عنف با توجه به اذن یکی از شرکا منتفی خواهد بود

با سلام شما فقط بر علیه شریک میتوانید شکایت کنید

نسبت به تخریب می توانید شکایت کنید
اما درمورد ورود به عنف نه
چون با اذن شرکا وارد شدند

شریک شما اجازه داده ک ورود به عنف نیست اما میتوانید درخواست خلع ید نمایید که در این صورت هیچ شریکی بدون اذن دیگری وارد نشود. علاوه بر اینکه اتلاف همواره مسئولیت در پی دارد

بادرود
درصورتی که یکی از شرکا اجازه ورود داده باشد ورود به عنف محسوب نمیشود ولی میتوانید بجرم تهدید شکایت کنید