مراحل مشخص کردن پلاک ثبتی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۳ #74331242

سلام،
دو تا سند رسمی۳ دانگ با شماره پلاک ثبتی مشخص، مربوط به سال ۱۳۱۶ بدون نقل و انتقال و بدون اینکه فروخته شده باشه ( طبق استعلام ثبت املاک ) متعلق به پدربزرگم و برادرش پیدا کردم با خودم ۵ ورثه هستیم که به هیچ عنوان با یکدیگر توافق نداریم بر سر هیچ چیزی از این سندها سهم یکی از وراث رو طبق قولنامه دست نویس با ۳ شاهد و امضاء و اثر انگشت خودش خریدم با مبلغی توافقی، حال مکان و متراژ سندها رو نمیدونم کجاست و چقدره تنها چیزی که میدونم اینکه همسایه غرب پلاکم رو میدونم کجاست، ثبت املاک میگه شما باید یک مکانی رو به عنوان پلاکت به ما معرفی کنی حالا من نمیدونم مکانش کجاست تکلیف چیه ۸۳ سال قبل رو از کجا بدونم مکانش کجاست!! و اینکه چطوری سهم خودم و سهمی که از خواهرم خریدم رو از بقیه وراث جدا کنم و به اندازه سهم خودم وخواهرم فقط هر اقدامی لازمه انجام بدم تا مکان و متراژ سهمم مشخص بشه بقیه وراث هرکاری دوست دارن با سهمشون انجام بدن فقط لطف کنید بفرمایید اول باید سهمم رو جدا کنم از بقیه وراث بعد اقدام کنم برای مشخص کردن مکان ومتراژ یا اول باید مشخص بشه مکان کل پلاک و بعد اقدام به جداسازی سهم وراث از یکدیگر بشه؟(این نکته خیلی مهمه) عذر میخوام اگه طولانی شد سوالاتم مچکرم از شما که وقت با ارزشتون رو دراختیار مردم قرار میدین ومچکرم از بنیاد وکلا برای جمع آوری بهترین وکلا کنار هم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این معامله مجهول است از لحاظ حقوقی. ابتدا مشخص کنید و سپس اقدام کنید

اول باید پلاک ثبتی مشخص شود بعد سهمتان را جدا کنید از طریق نقشه کادر و نقشه utm مکان پلاک را مشخص کنید

اولا می بایست ملک جانمایی بشه پس دادخواست تامین دلیل بدهید
دوما اختلافات ملک با دادن دادخواست تقسیم ترکه وگرفتن نظرکارشناس انجام شود

باسلام
درخواست کارشناس ثبتی از اداره ثبت نماید

با سلام
باید درخواست کارشناسی و نقشه برداری کنید.

ابتدا از طریق کارشناس ثبتی نسبت به جانمایی ملک اقدام و پس از آن درخواست تقسیم ترکه نمایید

برای تعیین دقیق پلاک وموقعیت پلاک از اداره ثبت درخواست کارشناسی و نقشه برداری کنید