شخصی که به خودروی من خسارت زده است حاضر به پرداخت نیست من چه اقدامی باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۳ #74218460

دقیقا برای توقیف خودرویی که مقصر بوده و به کارشناسی شورای حل اختلاف ۲۰ میلیون خسارت و اجرت و ۸ میلیون افت قیمت داده و مالک خودرو هیچ هزینه ایی را متقبل نمیشود تا پرداخت کند چکار باید کنم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی طی طرح دعوی این مبالغ را مطالبه نمایید

سلام
پس از قطعیت محکومیت ایشان در مرحله اجرا نسبت به توقیف فیزیکی خودرو نامبرده اقدام نمایید

یک نکته ضروری
اینکه بعد از تصادف علاوه بر خسارت ریالی بخش زیادی از وقت خسارت‌دیده نیز تلف می‌شود صحت دارد اما بد نیست بدانید که جبران این خسارت (گرفتن خسارت در تصادفات)نیز در قانون پیش‌بینی شده است. در تصادف رانندگی، فرد زیان‌دیده می‌تواند علاوه بر گرفتن خسارت در تصادفات وارده به خودرو از طریق بیمه، تمام هزینه‌های مرتبط با تصادف را محاسبه کند و از طریق شکایت حقوقی، از طرف مقابل، مطالبه کند. این راهی است که براساس قانون مسئولیت مدنی پیش پای زیاندیدگان گذاشته شده است و اینکه کسی تا به حال از این حق استفاده نکرده، نمی‌تواند دلیلی باشد بر اینکه، این حق اساسا وجود ندارد.

با سلام بهتر است در شورای حل اختلاف دو دادخواست مجزای ۲۰ میلیون تومانی و ۸ میلیون تومانی مطرح نمایید و با توجه به اینکه مشخصات خودرو ایشان را دارید با پرداخت و تودیع مبلغی به عنوان خسارت احتمالی در حساب امانی دادگستری، به عنوان تامین خواسته خودرو متعلق به ایشان را توقیف نمایید.