میگوید شما چون درب حیاط نیستید حق پارک ندارد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۴ #74139881

با سلام
بنده انتهای کوچه بن بستی زندگی میکنم که انتهای بن بست درب حیاط و رو برویی هم همینطور می باشد و بنده درب ساخت متاسفانه هسمایه انتهایی اعتراض نصبت پارک ماشین درب منزلم را دارد و میگوید شما چون درب حیاط نیستید حق پارک ندارد
لازم بذکر است که اصلا ماشین هم ندارند و گاهی پسرشون هم که می اید بیرون خونه پارک میکند

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بن بست مورد اشاره عمومی است و در مالکیت شخص یا اشخاص نمی باشد تا بتوانند به پارک اتومبیل توسط دیگران اعتراض نمایند و اینکه منزل یکی از همسایه ها در به حیاط و یکی در به ساخت باشد تاثیری در این قضیه ندارد
و در این موارد عرفا همسایگان پشت منزل خود پارک می‌نمایند و بهتر است با مدارا موضوع حل و فصل شود