امکان لغو یا تعلیق حکم جلب صادر شده با پارتی و تهدید

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰۳ #74130434

باسلام وعرض ادب، من برای یک خانه در شهرستان جم کار کردم و متاسفانه اطلاع نداشتم که از اشرار هست و تمام دادگاه از بستگان او هستند، بعد از عقد قرارداد به گوشم رسید که داره پرونده ایجاد میکنه الکی که پولم رو نده، در آخر که کار تمام شد، شروع کرد به ایراد گرفتن، ایرادات رفع شد شروع کرد به ایراد نقاش، کارشناس از بوشهر آمدند و رد کردند خواسته اون آقا رو و حتی یکی از قضات در رای نوشت من صلاحیت رسیدگی به پرونده رو ندارم، خلاصه الان به جای پول ما تهدید جانی شدیم، رنگ کار رو تهدید جانی با اسلحه کرده بود که اگر بیای رفع نقص کنی زنده نمی‌ذارمت، که اقرارنامه محضری هم داده تهدید شده و نمیاد حتی دادگاه. خلاصه ایشون با تقلب حکم جلب من رو از قاضی که آشناشون بوده و من کارم رو تحویل دادم گرفتن. حتی یکی از قضات اونجا شخصا به من زنگ زد گفت این هدفش فقط ندادن پول تو و گرفتن خسارته، اینجا همه می‌شناسنش و کاری نمی‌کنند. من هم کاری ازم بر نمیاد انجام بدم برات و لطفا بهش نگو. می‌خوام ببینم الان می‌تونیم حکم جلب رو تعلیق بندازیم یا باطل کنیم، مرتب هم با پیام تهدید می‌کنه. در ضمن دادگاه برای تجدیدنظر به بوشهر فرستادن. می‌خوام ببینم راهی هست برای حکم جلب که یا لغو یا تعلیق بشه و نتونه کاری کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام؛
برای لغو حکم جلب باید دستور مقام قضایی وجود داشته باشد.

باسلام حکم جلب متعاقب قطعیت حکم در مراحل دادرسی است لذا در مرحله تجدید نظر خواهی حکم جلب قابلیت اجرا ندارد. بدلیل اینکه حکم قطعی نشده موفق باشید.

سلام در صورتی که پرونده حقوقی در مرحله تجدیدنظر باشد حکم جلب صادر نمیگردد .

سلام
دستور جلب موعد مشخصی دارد و تعلیق یا لغو آن امکانپذیر نیست. در ضمن برای راهنمایی بهتر و در صورت تمایل دفاع نیاز به مطالعه پرونده و صحت سنجی مستندات و ادله طرف مقابل امری قطعیست و صرف اظهارات شما راهگشا نخواهد بود.

دستور جلب دارای موعد است لذا در صورتی که در موعد مقرر اقدامی نکنید خود به خود لغو است و نیاز به تمدید از سوی شما دارد ولی بهتر است کار را به دست یک وکیل شجاع و نترس بسپارید که ایشان را سر جای خود بنشاند در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

باسلام
دستور جلب دارای مهلت است در صورت پایان یافتن آن، دستور صادر بی اثر می شود. بنابراین امکان لغو یا ابطال یا تعلیق دستور جلب وجود ندارد.