در حال حاضر محکوم به پرداخت مهریه و نفقه شده ام توانایی پرداخت ندارد تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۹ #74129868

باسلام
همسر بنده حدود ۸ ماه پیش منزل را با کلیه وسایل و پولها و اسناد مهمی از جمله قولنامه فروش ماشین و صلح نامه پرداخت مهریه از جانب من به ایشان تخلیه کرد وپول پیش منزل را هم توقیف با شکایت الزام به تمکین بخاطر گفتن برگرداندن وسایل تمکین را رد کرده دادگاه بعلت نداشتن وسایل و با وجود اعتراض من به تجدید نظر برای کارشناسی محل جدید باز هم رد شد و کارشناسی هم نشد وهمسرم حتی از فرزندم هم نگهداری نکرده و بدون اجازه من شاغل است و رابطه نامشروع هم دارد وشکایت آن هم در دادگاه کرده ام حالا به پرداخت نفقه نیز محکوم شده ام و قاضی مطابه مهریه هم صلحنامه را قبول نکرده و مهریه را نیز حکمش را صادر کرده ومرا محکوم و من در حال حاضر معسر و به کار نگهداری فرزندم مشغولم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهید و درخواست تقسیط نمایید .

با سلام
برای تمکین کردن زن از مرد،تهیه مسکن و وسایل اولیه ضروری زندگی نیاز است که باید از سمت مرد برای زن تامین شود در غیر این صورت زن میتواند از مرد تمکین نکند. برای پرداخت نکردن نفقه باید نشوز یا عدم تمکین زن برای دادگاه محرز شود و مهریه زن در همه حال بر عهده مرد است و مرد ملزم به پرداخت آن است. اگر توانایی پرداخت مهریه را نداشته باشید باید دادخواست اعسار به دادگاه تحویل دهید .

سلام در خصوص نفقه و مهریه باید دادخواست اعسار و تقسیط مطرح نمایید .