رفتن بی اطلاع خانمی که صیغه ۹۹ ساله بوده؛ چگونه قابلیت پیگیری دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۰ #74074021

سلام بنده با دختر عموم چند سال صیغه یک ساله و دو ساله کردیم در آخر ۹۹ ساله انحام دادیم بنده بیمار شدم رفتم بیمارستان وقتی برگشتم خانه دیدم وسایل رو جم کرده و رفته در صیغه نامه حق باطل کردن از طرف ایشون هم گرفته شده ولی ایشون میگن صیغه نامه رو سوزانده من الان خونه ای که گرفته رو پیدا کردم لازم به ذکر است که برادرشون اگر پول در اختیار ایشان نمیگذاشت و خونه نمیگرفت برای ایشون پولی نداشت که برود الان میخوام برگرده ولی نمیاد چکار کنم که برگرده و برادرش هم که باعث این کار است راه قانونی وجود دارد که دیگر دخالت نکند ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
متن قرارداد مهم است. اگر قرارداد ساکت باشد مطابق عرف عمل می شود.
لذا باید پرونده رویت گردد تا پاسخ کاملتری ارایه گردد