با ازدواج مجدد بدون اطلاع همسر اول، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۱ #74053872

سلام
پنج سال از ازدواجم میگذرد پسرمان یکسال و ده ماه دارد. زندگی نسبتا خوبی داشتیم. حدود یکسالی است که تغییر در رفتار همسرم مشاهده کردم و مشکوک به رابطه جدید شدم وقتی از همسرم پرسیدم ایشان با صراحت گفتند که همسر دیگری اختیار کرده اند ظاهرا به حسب اتفاق و بقصد خیر رساندن به دیگری خانم مطلقه ای را عقد کرده اند و مایل به ازدواج دائمی با آن خانم هستند. هر روز شواهد این ارتباط در رفتار ها و رفت و آمد ها بیشتر آشکار میشود
لطفا بفرمایید حقوق قانونی من چیست؟
و چه اقدامی بهتر است انجام دهم

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
طبق قانون حمایت از خانواده درصورت ازدواج زوج بدون اذن زوجه ،زوجه میتواند تقاضای طلاق کند و زوج هم توسط دادگاه موظف به پرداخت تمام حق و حقوق زوجه بوده ومشمول جریمه هم میشود .

باسلام مطابق قانون حمایت از خانواده چنانچه زوج بدون رضایت زوجه اقدام به ازدواج مجدد نماید زوجه میتواند از دادگاه تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش نماید ضمنا میتوانید تقاضای حقوق مالی خود را بنمایید

ازدواج دوم بدون رضایت زوجه یکی از موارد اعطای حق طلاق به زوجه می باشد و زوج هم توسط دادگاه جریمه می گردد

ازدواج مجدد زوج اعم از دائم یا موقت ، موجد حق طلاق برای زوجه می باشد . در صورت اثبات میتوانید تقاضای طلاق و مطالبه کلیه حقوق مالی خود را بنمایید .