یک هفته مهلت دارم؛ آیا میتوانم تقاضای اعسار بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #74049688

حکم اجراییه به مبلغ ۱۰ میلیون تومان به بنده ابلاغ شده و تا ۳۰ روز مهلت دارم ان را بصورت اموال یا نقدی پرداخت کنم. در حال حاضر توان پرداخت و مالی ندارم که بپردازم. یک هفته مهلت دارم ایا میتوانم تقاضای اعسار بدهم؟ اگر میشود کجا و چگونه باید انجام دهم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هرچه سریعتر نسبت به تنظیم استشهادیه اعسار از پرداخت محکوم به و صورت وضعیت اموال و دادخواست اعسار اقدام نمایید
متن استشهادیه خیلی مهم است . کوچکترین کم و کاستی داشته باشد دعوی اعسار رد می شود
بعد از تنظیم هر سه مورد و امضای استشهادیه توسط شهودان بایستی به ثبت برسد
اگر شورای حل اختلاف صدور رای سیستمی است پس از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید و اگر سیستمی نباشد . بایستی از طریق شعبه شورای حل اختلاف ثبت شود

سلام وقت بخیر
می توانید تقاضای اعسار نمایید، به همان شعبه اجرا کننده رای مراجعه نمایید. امکان ثبت دادخواست اعسار را از طریق دفاتر الکترونیک خدمات قضایی میسر است.