آیا در جرم فروش مال غیر، بعد از رضایت شاکی میتوان حبس را تبدیل به جزای نقدی کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۲ #74025727

آیا در جرم فروش مال غیر که جنبه عمومی جرم دارد با توجه به قوانین جدید (قانون کاهش مجازات جرائم تعزیری) در مبالغ بالاتر از یک میلیارد ریال(بالاتر از صد میلیون تومان) با رضایت شاکی، بعد از صدور رای قطعی، میتوان حبس را تبدیل به جزای نقدی کرد یا کلا حبس را بخشید؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، در این مورد قاضی به حداقل مجازات حکم صادر می‌کنند و با توجه به گذشت شاکی و عدم وجود سوءپیشینه، میتوانید درخواست تبدیل مجازت دهید، لکن تصمیم نهایی در این خصوص با قاضی خواهد بود.

سلام و درود
می توانید تقاضا کنید
در این حالت حکم به اقل مجازات داده خواهد شد و قابل تبدیل
موفق و موید باشید

درود
تبدیل مجازات با وجود اینکه یکی از موارد آن گذشت شاکی است لیکن از اختیارات قاضی می باشد.

باسلام درجرایم قابل گذشت با گذشت شاکی درخصوص ارتکاب متهم به جرم موقوفی تعقیب صادر خواهد شد وتبدیل حبس به جزای نقدی درصورت گذشت شاکی ، معمولا درجرایم غیر قابل گذشت ، مثل جرم فروش مال غیر مطرح که بعدازگذشت شاکی اگر متهم فاقد سابقه کیفری باشد تبدیل به جزای نقدی وتعلیق حکم امکان پذیر می باشد .

درفرض سئوال قاضی مکلف به صدور حداقل مجازات است وتبدیل به جزایی نقدی می شود

با درود
دادگاه مکلف است به اقل حبس حکم دهد یعنی ۶ماه و میتواند چون زیر یکسال است حبس را به جزای نقدی تبدیل کند.
بهتر است از یک وکیل متخصص استفاده نمایید.

باسلام
یکی از شرایط تبدیل مجازات حبس گذشت شاکی می باشد .بسته به میزان مجازات امکان تبدیل آن در اختیار قاضیست.