مباشرت در سقط جنین است و جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۴ #73986242

اگر خانم مامایی در مطب اقدام به فروش دارویی کند که یکی از تاثیرات آن در سقط جنین است، صرف خرید و فروش جرم است؟ حداقل و حداکثر مجازات چقدر است؟

مشاوره حقوقی سقط جنین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر دارو برای سقط جنین باشد عمل انجام شده جرم است و مجازات دارد.

اگر سقط جنین انجام شده یا حتی نشده بهتر است حداقل گزارش نمایید تا با متخلف برخورد قانونی شود

این قضیه نیاز به بررسی بیشتردارد چرا که نوع دارو ومجوزآن و فعالیت پزشک باید بررسی شود تا بتوان نظرداد

درود بر شما، چنانچه داروهای مذکور صرفا برای سقط جنین باشد، امکان پیگیری وجود دارد، لکن چنانچه یکی از کاربردهای داروهای ذکر شده، سقط جنین باشد، تنها اگر فروش آن غیرمجاز باشد قابل تعقیب خواهد بود.

با درود
اگر داروی سقط جنین باشد و بدون مجوز قانونی قطعا جرم است.

سلام بهتره که داروها رو به یک دکتر داروساز نشان دهید تا مجاز بودن یا نبودن فروش و دسترسی را برای شما تبیین کند

بادرود
فروش دارویی غیر مجاز جرم می باشد و قابل پیگیری و مجازات دارد
ولی درصورتی که برای موارد دیگر نیز استفاده میشود و صرفا یکی از تاثیرات آن موجب سقط جنین شود مسئله فرق دارد باید سونیت وتقصیر پزشک ماما احراز شود