آیا میتوانیم علاوه بر مبلغ چک خسارت شرط شده در قرارداد را از ایشان مطالبه کنیم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۶۴ #73968732

سلام من بابت طلبم از یک نفر یک فقره چک به مبلغ ۴۰ میلیون گرفتم و همان موقع برگه ایی نوشتیم که اگر ایشان چک رو پاس نکرد باید به ازای هر روز مبلغ ۲۰۰ هزار تومن بابت خسارت بدهد و ۳ تا شاهد هم قرارداد را امضا کرد حالا ایشان چک را پاس نکرده

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود وجه التزام قراردادی قابل مطالبه است

"با سلام"
بلی خسارت تاخیر تادیه در صورت درخواست قابل دریافت است

با سلام
در مورد این موضوع اختلاف نظر وجود دارد.برخی قضات طبق اصالت قراردادهای خصوصی بین افراد،به پرداخت میزان خسارت توافق شده حکم میدهند.لیکن برخی دیگر قراردادهای خصوصی مربوط به خسارت را که مبلغی فراتر از شاخص نرخ تورم بانک مرکزی دارد،ربوی تشخیص داده و به آن ترتیب اثر نمیدهند.
بهرحال شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه چک و خسارت طبق قرارداد خصوصی را مطرح نمایید و امیدوار باشید پرونده به قضات دسته اول ارجاع شود...عاقبت بخیر باشید.

با سلام
خیر مبلغ مازاد را فقط طبق نرخ مصوب بانک مرکزی میتوانید دریافت نمایید

با سلام
بله شما میتوانید هم مطالبه وجه چک ، و نیز مطالبه خسارات ناشی از شرط قید شده و نیز هزینه های دادرسی را نیز از ایشان مطالبه نمایید .

بله می توانید خسارات تعهدشده راهم بگیرید

باسلام خسارت تاخیر تادیه اوراق چک وسفته طبق تورم بانک مرکزی محاسبه خواهد شد و توافق پرداخت بیشترتوسط بدهکار ممکن است ربوی محسوب شود.