آیا راهکاری وجود داره که به شکل حقوقی به خانه رجعت کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۵ #73966822

با سلام اگر زن بدون دلیل به خانه پدر خود رفته ایا راهکاری وجود داره که به شکل حقوقی به خانه رجعت کنه ؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ابتدا ارسال اظهارنامه و دعوت زوجه برای برگشت به زندگی و در صورت عدم افاقه دادخواست الزام به تمکین از طریق مراجع قضایی

اظهارنامه تمکین را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال فرمائید

با سلام ،شما می توانید بعد از ارسال اظهارنامه و در صورت عدم رجعت ،از طریق دادگاه دادخواست الزام به تمکین زوجه را خواستار شوید

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح بفرمائید

با سلام
زوج میتواند با ارسال اظهارنامه ای مبنی بر الزام به تمکین برای زوجه ارسال نماید
و در صورت عدم همکاری و رجوع ، میتوانید از طریق تنظیم دادخواست الزام به تمکین از طریق مراجع قانونی اقدام کنید .

باسلام
راهکار حقوقی چنین مساله ای ابتدائا ارسال اظهارنامه مبنی بر دعوت زوجه برای بازگشت به زندگی مشترک و درمرحله دوم طرح دادخواست الزام به تمکین است.عاقبت بخیر باشید.

سلام
بله شما می توانید به خانه برگردید ولی نفقه تعلق نمی گیره برای این مدت ترک منزل
اگر همسر شما قبول نمی کنند
بهتر مشاوره تلفنی بگیرید تا بهتر بشه مشکل حل کرد