باید قولنامه جدیدی تنظیم کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۸ #73965644

با سلام خدمت شما وکلایی محترم
من یک ماه پیش قطعه زمینی رو از یکی از همسایگان خود با قولنامه دستی با حضور یک شاهد و امضا اثر انگشت فروشنده معامله کردم و کل پول رو همون جا به ایشان پرداخت کردم ولی ایشون امروز بهم زنگ زدن و میگن با یه مقدار دیگه پول بهم بدی یعنی بیشتر از رقم ثبت در قولنامه منم از اونجای که زمین واسم مهم بود و دنبال دردسر نمیگردم گفتم باشه سوالی که پیش میاد اینه که باید قولنامه جدیدی تنظیم کنیم؟
دوم اینکه باید تاریخ تنظیم قولنامه جدید رو هم باید یک ماه پیش بزنیم چون یه ماه پیش کل پول رو به ایشون دادم و اگه تاریخ تنظیم با تاریخ پرداخت پول یکی نباشه مشکلی پیش میاد؟
و در آخر خدمت شما بزرگواران بهترین قولنامه چه قولنامه ای هست؟
و اینکه بهترین کاری که میتونم بکنم در این مورد چه هست؟
با تشکر.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا _ابتدا قراداد قبلی را فسخ کنید، بعد قراداد جدید را منعقد کنید، از طریق مشاور املاک معتبر، در قراداد تاریخ و روز ودفترخانه را جهت تنظیم سند با توافق مشخص معین کنید، خیار غبن فاحش را از یکدیگر در این قراداد سلب و ساقط کنید - با تشکر