اگه اقدام کنم میتونم از طریق دادگاه حکم جلب برای پلیس اینترپل بگیرم ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۵۸ #73961681

با سلام و عرض ادب
من ضمانت یک شخص روبرای وام انجام دادم اما دوسه قسط روپرداخت نکرده و از کشور خارج شده میخواستم اگه اقدام کنم میتونم از طریق دادگاه حکم جلب برای پلیس اینترپل بگیرم ؟ چونکه من شنیده م توی جرائم مالی هم پلیس اینتر پل دخالت میکنه

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق اینترپل به هیچ وجه، تاکید می‌کنم به هیچ وجه امکان بازگرداندن شخص مورد نظر را ندارید.
اما توصیه اکید ما در اینگونه موارد این است که در هر صورت نسبت به طرح شکایت در دادگاه‌های ایران را اقدام نمایید.
این کار دو مزیت عمده دارد:
۱- در صورت بازگشت احتمالی به ایران، از لحظه ورود به فرودگاه، مورد تعقیب حقوقی قرار می‌گیرد؛
۲- در صورت یافت شدن اموالی از وی، و یا در صورت دارا شدن در ایران، مثلا به سبب ارث، مبلغ مورد نظر شما، از محل آن اموال تامین خواهد شد.

با عرض ادب و احترام
خیر نمی توانید
با تشکر
دکتر حشمدار

با سلام
در دعاوی حقوقی،درخواست حکم جلب محکوم علیه متواری از طریق پلیس اینترپل، بعید به نظر می رسد.