لازم است اعتراض ثالث اجرایی نیز جداگانه از طریق شخص سوم داده شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۴ #73914220

باسلام وخسته نباشید وخدا قوت خدمت وکلای محترم.بنده محکوم به پرداخت ۵میلیون تومان بابت نفقه معوقه شدم که با اعسار بنده موافقت شده است و همزمان خانم بنده دادخواست تامین خواسته نسبت به نفقه فوق داده اند که ایشان مدعی شده اند که بنده امتیازی در شرکت تعاونی مسکن تاکسیرانی محل زندگی دارم و منجر به صدور رای به توقیف این امتیاز که بنده در سال ۹۳ به صوروکالت بلاعزل از فروشنده اولیه خریده بودم و بنده نی در سال ۹۷ و قبل از از اینکه همسرم تقاضای نفقه و حتی مهریه در اداره ثبت کند بصورت بلاعزل نیز امتیاز فوق را واگذار کردم لطفا راهنمایی کنید ۱- در دادنامه تامین خواسته مهلت ۱۰ روز اعتراض داده شده است ایا من میتوانم معترض باشم ۲-ایا لازم است اعتراض ثالث اجراییی نیز جداگانه از طریق شخص سوم داده شود و به چه مرجعی؟؟؟؟ لطفا راهنماییی بفرمایید

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شخص ثالث میبایست دادخواست اعتراض ثالث مطرح نماید طبق وکالت بلاعزل و مستندات مربوط ب پرداخت ثمن معامله ثابت نمایید ک بصورت قانونی امتیاز رو بفروش رسانیده اید

امتیازی که بصورت وکالت به شخصی ثالث واگذار کردی امکان توقیف آن نمی باشد(شما مالک نیستی) مراتب طی یک لایحه با توجه به قرار تامین خواسته ایشان با سند مدارک به قاضی پروند منعکس فرمایید