زن می تواند بعد از مرگ شوهرش مهریه اش را مطالبه کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۰ #73888061

زنی که از شوهر خود جدا شده باشد در صورت فوق شوهر ارثی به او تعلق میگیرد ؟ راهی وجود داره که مهریه خود را بعد از فوت همسری که از جدا شده از ارثیه به جا مانده درخواست کند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر
اگر طلاق به صورت غیابی بوده و مهریه را دریافت ننموده اند می توانند از ارثیه مهریه را دریافت نمایند،
در شکل دوم طبق ماده ‌ماده ۹۴۴ قانون مدنی ،اگر شوهر در حال مرض زن خود را طلاق دهد و در ظرف یک سال از تاریخ طلاق به همان مرض بمیرد زوجه او ارثمی‌برد اگرچه‌طلاق بائن باشد مشروط بر این که زن شوهر نکرده باشد.
در غیر اینصورت چون خانم در زوجیت متوفی نبوده اند از وارثان محسوب نمی شوند و لذا ارثی به ایشان تعلق نمی گیرد .
موفق باشید

اگر پس ازثبت طلاق ، بخشی ازمهریه رانبخشیده باشید می توانید اقدام کنید بابت مهریه

با سلام ووقت بخیر
اگر درزمان طلاق برای مهریه تصمیمی گرفته نشده باشدو مهریه همچنان برذمه مرد باشد بعدازفوت زن میتواندروی اموال مرد برای مهریه اقدام کند .و درصورت مشخص شدن مهریه که دیگر جایی برای پیگیری نیست . و همچنان اگر شوهر، زن خود را به صورت رجعی مطلقه کرده و در زمان عده فوت کند، زن از اموال شوهر ارث می‌برددرغیر اینصورت خیر .