با توجه به اینکه من در دادسرای تهران به علت پول شویی با استفاده از کارت سرقتی احضار شدم و دادیار قرار منع تعقیب صادر کرد، در این مورد، چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۷ #73804964

من به علت سو استفاده ای که از کارت بانکیم شده بود به دادسرا جرایم رایانه ای تهران احضار شدم و انجا با ارایه مدارک لازم و کافی دادیار پرونده قرار منع تعقیب داد پس از حدود ۱ هفته برای من اما پس از گذشت مدتی در بخش ثنا من کیفر خواست امد حدود ۱ هفته بعد که مربوط به دادسرای عمومی انقلاب شهرستان قائم شهر بود که منو متهم به کلاهبرداری بوسیله سامانه رایانه ای به مبلغ ۲ میلیون تومان کرده بود که اسم شاکی خصوصی من هم در ان کیفر خواست امده بود ... با عنایت به شکایت شخص ... نتیجه تحقیقات پلیس فتا نتیجه استعلام بانکی، عدم حضور متهم جهت دفاع انتسابی با وصف اطلاع از نشر اگهی ..
میخواستم بدونم که با توجه به اینکه من در دادسرای تهران به علت پول شویی با استفاده از کارت سرقتی احضار شدم و دادیار قرار منع تعقیب صادر کرد و من بی گناه شناخته شدم در دادسرا تهران الان که این کیفر خواست در شهرستان قائم شهر امده است چه حکمی دارد ؟؟ لطف کنین توضیح کامل دهید ممنون میشوم . و اینکه این نکته که با استفاده از کارت بانکی من پول شویی انجام شده بود و من بی گناه شناخته شدم و منع تعقیب گرفتم در تهران

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

در اینجا با توجه به توضیحات شما شاکی دیگری با توجه به کارت بانکی شما ،شما را متهم به کلاهبرداری اینترنتی نموده و مسلما وجه به حساب شما در همان کارت منتقل شده است.چون حکم صادره غیابی می باشد شما می توانید واخواهی نموده و مدارک و ادله خود مبنی بر سرقت کارت بانکی و... را به همان شعبه صادر کننده رای در قائم شهر ارائه دهید تا در صورت صحت پرونده شما درآنجا نیز برائت بگیرید

شاکی نسبت به رای بدوی(اولیه)اعتراض نموده و پرونده به تجدید نظر ارجاع شده است.با توجه به مدارک و ادله مکفی نسبت به دفاع از اتهام انتسابی اقدام نمایید