خواهرم با وجود این قولنامه میتونه ادعایی داشته باشه و مشکلی ایجاد کنه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۴ #73781319

سلام
پدرم فوت شده و چند ماه قبل فوت وقتی سلامت بودش منزل خودش را قولنامه کرد به نام مادرم ولی سند را انتقال نداد، الان مادرم در حیاط منزل میخواهد برای خودش مغازه جواز بگیرد ما و برادرها مشکلی نداریم ولی خواهر بزرگم ادعا می کند و می گوید موقع جواز نمیاد میخوام راه حلشو بدونم

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام
با توجه به قولنامه، خواهر شما هیچگونه ادعایی نمی تواند داشته باشد

ابتدا نسبت به انتقال سند اقدام گردد و پس از آن امکان اخذ جواز وجود دارد

سلام ابتدا نسبت به الزام به تنظیم سند علیه تمامی وراث اقدام گردد پس از تنظیم سند نسبت ب مجوز اقدام شود

امکان ممانعت توسط ایشان وجود دارد.

امکان مانع شدن را دارند

باسلام
میتواند ممانعت کند اما میتوانید برا اثبات عقد بیع به موجب سندعادی اقدام نمایید

با درود بله می‌تواند مانع شود