آیا این جابجایی قابل ردیابی بوده و جز دارایی من به حساب می آید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۵۴ #73730323

سلام، اگر همسر بنده مهریه اش رو به اجرا بذاره و من قبل از تاریخ شکایت ایشان پولی که در حسابم داشته باشم رو به حساب بستگان درجه یکم منتقل کرده باشم آیا این جابجایی قابل ردیابی بوده و جز دارایی من به حساب می آید؟ تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همه نقل و انتقالات قبل از صدور حکم ،قانونی و صحیح بوده و فرار از دین محسوب نمیگردد که نیاز به ردیابی یا پیگیری قضایی باشد

خیر جزء اموال شما نیست ولی می تواند نشانه ملائت شما باشد

با سلام
اگر قبل شکایت انتقال داده باشید مشکلی وجود ندارد
ولی بعد از شکایت هرگونه نقل و انتقال فرار از دین محسوب میگردد

با سلام
قبل از ابلاغ توقیف اموال و اطلاع شما از فرایند توقیف ، امکان انتقال وجه بانکی هست و مشکلی از لحاظ قانونی نخواهید داشت و چنانچه همسر شما مبادرت به طرح شکایت فرار از دین نماید میتوانید اعلام عدم اطلاع از توقیف اموال را بنمائید .

با سلام
تا محکومیت قطعی شما همه مراودات مالی شما صحیح بده و مشکلی ندارد