ایشون با خانواده مادری مشکل دارن بهشون شناسنامه نمیدن؛ فایده نداشته؛ این آقا چیکار کنن؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۸۶ #73727676

با سلام کسی میخواد استخدام ارتش بشه الان ازش شناسنامه پدربزرگ و مادربزرگ رو هم خواستن ایشون با خانواده مادری مشکل دارن بهشون شناسنامه نمیدن هرکی رو واسطه قرار دادن فایده نداشته الان این آقا چیکار کنن؟فقط چند روز وقت داره بعد میره مصاحبه ممکنه رد بشه سراین قضیه؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب
برای استخدام چرا شناسنامه مادر بزرگ و پدر بزرگ را میخواهند.از ثبت احوال کمک بگیرید.

درود
طبیعی است که حق دارند شناسنامه ندهند عمل ارتش غیرمنطقی است.

درود
این مورد از مدارک پذیرش در ارتش نیست ولی در صورتیکه به هرجهت نیاز به ارائه ان بود طی درخواستی با بیان عدم دسترسی به مدارک شناسایی تقاضای استعلام از ثبت احوال را داشته باشید ‌ .

فقط باید مدارک مورد نیاز پذیرش ارتش را ارائه کنه

درود بر شما، دوست عزیز سوال شما حقوقی نیست، بهتر است این مساله را با مرجع مصاحبه مطرح نمایید.

اصولا چنین موضوعی به طور معمول رایج نبوده و ممکن است مورد خاصی برای این درخواست وجود داشته باشد . به هر حال در صورتیکه امکان ارائه شناسنامه یا کپی آن وجود نداشته باشد میتوانید ضمن اعلام موضوع به مرجع ذیربط ، تقاضای استعلام از ثبت احوال را مطرح کنید .

در صورت اخذ موافقت امکان استعلام از ثبت احوال توسط معاونت نیروی انسانی فرماندهی نیروی استخدام کننده وجود دارد.