اقساط را به کجا باید واریز نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۸ #73719721

سلام خسته نباشید
خواستم بدونم مبلغ و اقساط محکومیت اعسار رو باید به حساب دادگستری واریز کنیم یا حساب شاکی؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به حساب دادگستری واریز کنید

شما میتوانید هم به حساب دادگستری وهم حساب شاکی اقساط را بپردازید لذ ا واریز به حساب دادگستری اجرای احکام بهتر است

سلام
بهتر است به حساب سپرده دادگستری واریز کنید

بهتر است به حساب امانات دادگستری واریز کنید زیرا اثباتش آسان تر است

درهردوحالت میشود

بایستی به حساب امانی دادگستری که اجرای احکام اعلام مینماید واریز نمایید و یا اگر مستقیم به محکوم له واریز مینمایید با حضور دو طرف در اجرای احکام نسبت به دریافت اقساط رسید تنظیم و تسلیم اجرای احکام نمایید.

به حساب دادگستری واریز کنید و فیش آن را به پرونده اجرای احکام تحویل دهید