انتقال ملک به زوجه، معرفی آن به عنوان مهریه در زمان طلاق

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۵ #73684925

برای دریافت وام مسکن مجبور شدم نیمی از آپارتمان را به نام همسرم نمایم. آیا این نیمه را در هنگام طلاق به عنوان مهریه می‌توان تلقی کرد؟ یا راهی برای بازپس‌گیری آن هست؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر مگر اینکه از ایشان دست خط بگیرید

سلام

امکان چنین موضوعی به نظر وجود ندارد اما شاید تحت شرایطی بتوان تحت عنوان هبه و رجوع از آن اقدامی کرد

سلام خیر چون این انتقال به صورت رسمی برای مهریه ذکر نشده است نمیتوان به عنوان مهریه تلقی نمود.

سلام خیر چنانچه بصورت رسمی انتقال در قبال مهریه ذکر نشده است نمیتوان بدین نحو قلمداد نمود .لیکن تحت شرایطی میتوانید بعنوان هبه رجوع کنید و مال را مسترد نمایید جهت راهنمایی کامل تر از طریق مشاوره تلفنی وقت رزرو کنید

با سلام. اگر انتقال قطعی صورت گرفته امکان پس گرفتن نیست اما می‌توانید آن قسمت انتقال یافته را در دفترخانه به عنوان قسمتی از مهریه ثبت نمایید.

سلام امکان کسرراز مهریه نیست صرفا میتوانید مطالبه وجه بمیزان واگذاری را نمایید

با سلام
صرفا مطالبه نیمی از ثمن پرداختی امکان پذیر است مگر آن که جهت به حساب مهریه گذاشتن این انتقال، ادله محکمه پسندی در اختیار داشته باشید که با توجه به فرض سوال بعید به نظر می رسد.