اگه مردی عقیم باشه؛ میتواند زنش رو ناشزه نماید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۹۲ #73681701

سلام خسته نباشید سه سااه ازدواج کردم یک سال و نیمه فهمیدیم شوهرم ضعیفه و پچه دار نمیشیم و اینکه شوهرم ادم بد اخلاقی بعضی وقتام دست بزن داره هی میگه برو خونه پدرت یا طلاقت میدم و اینکه شوهرم اهل مشروب خوردن هست ۱.با اینکه بچه دار نمیشه میتونه منو ناچیزه بکنه ۲. واسه مهریه م چیکار کنم که قسط بندیش نکنه خواهشن جوابمو بدین

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان می تواند دادخواست الزام به تمکین را تقدیم دادگاه نماید برای مهریه و جلوگیری از تقسیط آن می توانید با معرفی اموال از وی اقدام به دریافت مهریه کنید

با سلام
در صورت عدم تمکین از سوی شما ( چه عام و چه خاص ) دادگاه شما را ناشیزه محسوب و صرفد در صورت نشوز زوجه ، اجرت المثل و نفقه به ایشان پرداخت نخواهد شد
اما برای مطالبه مهریه میتوانید ادقام بفرمایید . و نیز اگر بد اخلاقی و دست بزن و مستی و برخی موارد که ذکر نموده اید را بتوانید اثبات نمایید در اینصورت عسر و حرج شما بر دادگاه محرز و میتوانید طلاق بگیرید

در صورت فراهم آوری کامل وسایل زندگی و امکانات مقبول رفاهی میتونن درخواست تمکین و یا دادخواست الزام ب تمکین بدهند در مورد مهریه پرداخت کامل آن و یا قسط بندی مهریه منوط ب دارایی و املاک و اموال همسر شماست و نظر دادگاه ملاک خواهد بود

سلام
در صورتی که شرایط تمکین اعم از لوازم و مسکن مهیا باشد و با مطرح کردن دادخواست الزام به تمکین از طرف همسرتان، شما ملزم به تمکین هستید. در مورد مهریه اموال و املاک و دارایی همسرتان را به دادگاه معرفی کنید قبل از آنکه مهریه قسط بندی شود.

۱.درصورتی که همسرشما دادخواست الزام به تمکین بدهند و شرایط تمکین مانند منزل و لوازم مهیا باشد بله ملزم به تمکین هستید. ۲.برای مهریه اموال و املاک و دارایی ایشان را معرفی کنید وگرنه قسط بندی خواهد شد

با سلام در صورتی ک ترک منزل مشترک کنید و ایشان تقاضای تمکین علیه شما مطرح کنه باید تمکین از جانب شما صورت گیرد تا ناشزه محسوب نشوید .بابت مهریه نیز ابتدائا از طریق اجرای ثبت اقدام کنید چنانچه اموالی جهت توقیف نداشته باشن پرونده ب دادگاه ارجاع خواهد شد و در صورت تقاضای تقسیط همسرتون ب نسبت درامد ایشان تقسیط میشود

تمکین شاما عام و خاص هست و زناشویی شامل خاص ان می شود متاسفانه شوهر شما حق دادن تمکین را داره ولی شما هم میتونین دفاع کنین و در مورد مهریه بستگی به اموال اون داره که توقیف کنین و کفاف مهرریه بکنه یا نه