هبه ۱۲ النگو به زوجه، استرداد بالاجبار، امکان استرداد از زوج

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۹۷ #73655407

با سلام و احترام، شوهرم ۱۲ عدد النگو برای من خرید چند سال پیش، فاکتور هم به نام خود است. بعد از چند سال که کمی اختلاف پیدا کردیم، یک شب با پسرم النگوها رو به زور از دستم در آوردن، حتی دست‌هایم زخم شد. شوهرم النگوها رو به پسرم داد و او هم برد فروخت و یک مغازه کفش فروشی اجاره کردند. آیا می‌توانم برای باز پس‌گیری النگوها شکایت کنم؟ حالا شوهرم میگه اگر مهریه رو اجرا بذاری، شکایت می‌کنم النگوها رو بردی فروختی. راهنمایی فرمایید.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام خیر،پیشنهاد میگردد تا مهریه را به اجرا بگذارید

با سلام،خیر فاکتور بنام‌همسرتان بوده و فروخته شده راهی در این خصوص ندارید.بهتر است مهریه خود را به اجرا بگذارید.

با سلام
طرح دعوا بابت استرداد النگوها به نتیجه ای نخواهد رسید، می توانید مهریه خود را مطالبه نمایید. به تهدیدهای همسرتان نیز توجهی نکنید.

با سلام شما می‌توانید مهریه خود را مطالبه نمایید بابت النگوها نیز اگر برای شما بوده می‌توانید شکایت کنید

باسلام
باتوجه به اینکه ایشون مدرک واسه فروش شما ندارن شما میتوانید واسه مهریه اقدام کنید

سلام به تهدید ایشان توجه نکنید و نسبت به اجرای مهریه و توقیف اموال اقدام کنید

سلام در باز پس گیری النگوها به نتیجه نخواهید رسید ولی مهریه خود را مطالبه کنید.شوهرتان بدون مدرک نمی‌تواند حرف خودش را ثابت کند فقط شما را می‌ترساند که برای مهریه اقدام نکنید