آیا با این تفاسیر ممکنه من رو برای سوگند خوردن احضار کنه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۸ #73636321

سلام خدمت وکلا و حقوقدانان عزیز
باید عرض کنم که بنده زوج هستم و در دادخواست اعسار مهریه استشهادیه دو نفر رو ارائه دادم ولی قاضی شهود رو نخواسته....مشکل مسافت دارم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادای سوگند می بایست از طرف همسر شما باشد.

بادرودوسلام باید ادای سوگند ازجانب همسر شما باشد.

در این موارد معمولا با وجود ادله و مستندات کافی مبنی بر اعسار زوج کار ب سوگند خوردن نخواهد کشید لیکن اگر ادله کافی نباشد و زوجه نیز نتواند با ادله خود معسر نبودن زوج را ثابت کند و بطور کلی وضعیت مالی زوج برای دادگاه محرز نباشد زوج بعنوان مدیون میتواند برای اعسار خود ادای سوگند کند

در خصوص پرونده شما باید ادای سوگند از سوی همسر شما صورت گیرد

امکانش وجود دارد اگر قرار باشد کسی قسم بخورد اون شخص همسرته

درود
منظور شما اگر سوگند توسط شهود اعسار است خود شما هم باید در جلسه اعسار حاضر شوید.

با درود مطابق آنچه در دادخواست آمده و پیوست شده رای صادر می‌گردد اصولا نوبت به سوگند نمی‌رسد