با توجه به این وکالت میتوانم ملکی را به نام خود بزنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۵ #73565949

با سلام
از پدرم وکالتی تام الختیار و بلاعزل دارم
با حدود اختیارات کامل خرید و فروش به کلی
با توجه به این وکالت میتوانم ملکی را به نام خود بزنم؟
آیا در آینده با سایر وراث دچار مشکل نخواهم شد؟
متشکرم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با اختیارات قید شده فوق در وکالت شما می توانید اقدام نمایید لذا با فوت پدر وکالت از اعتبار قاونی ساقط و باطل می باشد

مشکلی ندارد و با توجه به اختیارات تفویض شده در وکالت میتوانید ملک را بنام خودتان یا هرشخص دیگری انتقال دهید و با هر مبلغی این انتقال صورت گیرد .

سلام
اگر در وکالتنامه تصریح شده " اختیار خرید و فروش حتی به خود وکیل " چنین اختیاری دارید و الا خیر

وکالت فروش ملک یعنی اینکه مالک ملک اختیار فروش ملک خود را به شخصی که وکیل نامیده می ‘گرددمی سپارد تا ملک مالک را به هر شخص که وکیل صلاح بداند ولو خود منتقل نماید

سلام.تا زمانیکه پدرتان در قید حیات است مشکلی برای انتقال وجود ندارد.برای اطمینان مبایعه نامه هم با ایشان منعقد کنید