خرید خودرو با وام زوجه، انتقال پلاک به زوج، امکان استرداد خودرو

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱ #73546892

با سلام و درود، بنده یک ماه پیش مبلغ ۱۵۰۰۰۰۰۰۰ میلیون وام از بانک گرفتم، که ضامنش برادرم و خودم چک دارم برای ضمانتش. بعد از واریزی پول، شوهرم به خاطر اینکه من زن هستم و برای سندمشکلی پیش نیاد، ماشینی که خرید کردیم رو به نام خودش قولنامه کرد و همه پول هم از حساب من به فروشنده واریز شده. بعد از چند روز بدون اطلاع من رفته پلاک زده و سند هم به نامش هست. حالا هی به من وعده الکی می‌دهد. من چطور می‌تونم حقم رو ازش طلب کنم که پول من بوده؟ آیا از طریق دادگاه می‌توان سند را به نام خود زد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما اگر بتونید اثبات کنید خریدار شما بودید و بدون اجازه شما سند بنام خودشان زدند میتونید سند رو ابطال کنید.

با سلام،مبایعه نامه نیاز به بررسی دارد.

با سلام
دادخواست استرداد وجه پرداختی به طرفیت فروشنده مطرح کنید.

سلام در پاسخ پیامک مجال ارائه پاسخ کامل نمی‌باشد مطالبه وجه علیه فروشنده بزنید ایشان هم در صورت محکومیت مطالبه ثمن‌ معامله را علیه شوهر شما می‌بایست بدهد

سلام
میتونید دادخواست استرداد وجه کنید

سلام علیکم.
اثبات این موضوع دشوار می‌باشد .از طریق مشاوره با وکلای بنیاد پیگیر باشید