استدلال بنده در دادگاه برای اینکه این اتهام محلی از اعراب ندارد چون قبلا تغییر کابری انجام شده بوده مورد پذیرش است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۹ #73526711

با سلام. در سال ۹۵ فردی یک باغ قدیمی ۱۱۰۰۰ متری را دیوار کشی و قطعه بندی نموده است. بنده یکی از ان قطعات را در سال ۹۷ خریده ام بک خانه ۸۸ متری در ان ساخته ام . حال متهم به تغییر کاربری هستم. ایا استدلال بنده در دادگاه برای اینکه این اتهام محلی از اعراب ندارد چون قبلا تغییر کابری انجام شده بوده مورد پذیرش است؟ بنده معتقدم این اتهام باید رفع و در کمیسیون ماده ۹۹ بررسی و جریمه شوم. لطفا بند قانونی قابل استناد را بفرمایید

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
تغییر کاربری جرم است و مجازات دارد و اعمال مجازات در صلاحیت دادگاه است.

اگر ملک خریداری شما با کاربری مسگونی بوده
شاخت ساز شما ایرادی نداره والا به جرم تغییر کاربری ملک مواجه خواهید شد

درود بر شما، صرف دیوارکشی و قطعه بندی مصداق تغییر کاربری نخواهد بود، لذا شما به دلیل ساخت و ساز در زمین زراعی بایستی پاسخگو باشید.

درود .درصورتی که مالک بدون مجوز قطعه بندی کرده وبه شما به عنوان مسکونی فروخته است مالک ضامن خسارات میباشد .این ادعا که شما ازشخص دیگری خریده اید علت تغییر کاربری مربوط به ماالک است وجاهت قانونی ندارد.

باید قبل از هرگونه ساخت و ساز در حوزه شهرها از شهرداری و در خارج از محدوده شهری از فرمانداری مجوز گرفت که نماینده استانداری در حوزه هر شهرستان است

در صورتی که کاربری ملک خریداری شده شما مسکونی بوده ساخت شما ایرادی ندارد در غیر این صورت با جرم تغییر کاربری ملک مزبور مواجه خواهید بود

سلام
صرف قطعه بندی و فروش تغییر کاربری نیست بله ساخت و ساز در زمین زراعی و تبدیل آن به منزل مسکونی تغییر کاربری می باشد.