آیا هزینه وکیل را من باید بدهم یا برادر زنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۵ #73518490

سلام.
بنده ۵ ماه پیش خودرو کار و شخصی خودم که یک دستگاه وانت پیکان بوده به امانت به برادر زنم دادم.حالا بعد از گذشت اینهمه روز ماشین را پس نمیدهد. میخاستم برای این پرونده وکیل بگیرم.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدائا پرداخت حق الوکاله بر ذمه شماست لیکن در صورت محکومیت متهم در پایان میتوانید تقاضای مطالبه کلیه خسارات دادرسی را از شعبه رسیدگی کننده خواستار شوید.
سلامت و کارا باشید

"با سلام"
پرداخت هزینه با شماست و پس از محکومیت ایشان میبایست از ایشان دریافت نمایید

با سلام
بدوا تمام هزینه ها من جمله حق الوکاله را شما پرداخت میکنید و در ضمن دادخواست میتوانید حق الوکاله قانونی را از محکوم علیه اخذ نمائید لازم به ذکر است فقط حق الوکاله قانونی از طرف محکوم علیه اخذ میگردد ولی اگر توافقی فی مابین وکیل و شما بیشتر از تعرفه قانونی منعقد شده باشد صرفا مبلغ تعرفه را محکوم علیه تادیه مینماید

سلام
اگر شما بخواهید علیه ایشان شکایت کنید و وکیل بگیرید هزینه وکیل در حد تعرفه قانونی از ایشان به عنوان خسارت دادرسی قابل وصول است ولی مازاد بر تعرفه قابل وصول نیست

با سلام
در ابتدا هزینه وکیل با شماست اما بعد از محکوم کردن ، ایشان باید تمام خسارات و هزینه ها را بپردازند

با سلام
طبق قوانین ، همه هزینه های احتمالی و حق الوکاله ، قضایی و غیره بر عهده خواهان یا شاکی پرونده میباشد و بعد از محوم نمودن خوانده دعوی یا متشاکی علیه ، با مطالبه شما از سوی دادگاه ، دادگاه خوانده یا متشاکی که در دادگاه محکوم گردیه است را محکوم به جبران خسارت و پرداخت کلیه خسارات و هزینه ها خواهد نمود.

با سلام
بدوا هزینه وکیل به عهده شماست .بعد از محکوم نمودن برادرزنتان ایشان ملزم به پرداخت کلیه خسارات شما می باشد .