اگر طرف مقابل توهین و فحاشی کردند؛ دوباره تکرار کند؛ محکوم میشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۶ #73514902

سلام
خدمت کارشناس محترم
با ارسال اس خاستم مبلغ پولی پیشش دارم پرداخت کنه متاسفانه جواب دادنش با اس توهین و فحاشی ارسال نمود پس از گذست مدت زمان دو ماه باز هم با اس از طرف مقابلم مبلغی ازش میخام پرداخت کنه حتی تذکر از طرفم شد اکه بخام شکایت کنم دلیل توهین و فحاشی ارسال اس قبلی برام دلیل مهرز میباشد دادسرا ولی باز هم توهین و فحاشی گفتنش را ارسال کرد

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بدون توجه به تکرار دفعات توهین و فحاشی به عنوان جرم توهین و فحاشی می توانید شکایت خود را ثبت کنید

سلام .‌با ضمیمه کردن پیام های ارسالی شکایت خودتون رو به دفتر خدمات الکترونیک قضایی جهت ثبت ببرید

باسلام شکواییه مبنی بر توهین وفحاشی تنظیم نماییدو به متن پیامک های ارسالی استناد نمایید.

درود
میزان دفعات توهین مهم نیست می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید.

شما بجای مطالبه طلب از طریق اس اظهارنامه ارسال نماییدودرضمن می توانید به استناد اس شکایت نمایید

میتوانید با مراجعه ب دفاتر خدمات قضایی شکایتی علیه ایشان مبنی بر توهین و فحاشی تنظیم کنید و در صورت اثبات با ادله و مستندات مجازات آن حسب مورد جزای نقدی خواهد بود

تعدد مادی توهین طبق اصلاحات جدید، اگر تا دو مورد باشد از ۵ تا ۱۰ میلیون جزای نقدی دارد و اگر بیشتر از سه مورد شد از ۱۰ تا ۱۲و نیم میلیون جزای نقدی است.
البته توهین با قذف فرق دارد که بسته به محتوای کلام است.