بنده به چه طریق می توانم نامبرده را ملزم به پرداخت اجاره بها نمایم و با چه موضوعی طرح دعوی کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #73503609

با سلام.
بنده به همراه دو نفر دیگر به صورت شراکتی مالک یک باب مغازه با کاربری نمایشگاه خودرو بوده که یکی از شرکا در مغازه در حال فعالیت می باشد و شریک دیگر نیز به علت تمکن مالی تمایلی به دریافت اجاره بها ندارد. در حالیکه این جانب به علت عدم امکان فعالیت در ملک، تقاضای دریافت اجاره بها نموده اما نامبرده از پرداخت اجاره بها خودداری می نماید.
با تشکر فراوان از زحمات بی دریغ شما

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید به نسبت قدرالسهم خود با توجه به مدارک مالکیت که دارید اعم از سند رسمی و یا عادی، تقاضای مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را از طریق دادگاه بنمایید.

دادگاه براساس مدارک شما جلسه رسیدگی تعیین و اگر موضوع با توافق حل نشد کارشناس خبره در این زمینه تعیین خواهد کرد.