چگونه وسایلامو از همسرم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۷۴ #73493618

با سلام
چند ماهی هست با خانمم مشکل مهریه داریم هنوز رایی قطعی نشده همه چیزمو توقیف کرده، و وسایل و طلاها رو هم برده، دادخواست استراد گوشی و طلا و لباسامو دادم تو جلسه دادگاه چی بگم که بتونم برشون گردونم لب تاپ و هاردمو هم برده فقط فاکتور گوشی و پیدا کردم،
ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی با دلایل و مدارک و اقرار زوجه ادعایتان را اثبات نمایید .

سلام دوست گرامی
اموال شخصی را می توانید مسترد کنید به شرطی که اثبات کنید اصلا وجود داشته و بعد اهم ایشان آن را برده است

سلام
باید دلایل مالکیت خودتون رو در مورد این اموال ارائه دهید

باید اثبات کنید که موارد یاد شده متعلق به شما بوده و اثبات نمایید که ایشان آنها را برده.. و الا دعوای شما رد خواهد شد.

سلام
در خصوص اموال شخصی که برده است باید صحیحا به شما مسترد نماید و در این خصوص دادخواست استرداد اموال را علیه ایشان ثبت نمایید
در خصوص طلاها نیز باید با ارائه فاکتور اثبات نمایید که مالکیت آنها برای شما بوده است
در خصوص توقیف های صورت گرفته نیز اگر احراز شود اموال توقیفی از مستثنیات دین هستند رفع اثر می شود

سلام. غیر از جهیزیه معمولا حکم به استرداد وسایل شخصی شما را خواهند داد و شما باید اعلام کنین و اثبات بکنید که اینها در ید و استیلای شما بودند و ایشان این موارد را خارج کرده است. در مورد گوشی امکان اثبات هست و در مورد لباس هم همینطور. در مورد طلاها باید دید فاکتورها به چه ترتیب هستند و آیا به ایشان هبه کرده اید یا خیر.