نامه دادگاه اومده شما گوشی رو سرقت کردی در صورتی که من اصلا خبر نداشتم، چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۳ #73488033

سلام من سیم کارتم رو تو گوشی دوستم انداختم برای خرید ولی چون کارتن نداشت پشیمون شدم الان نامه دادگاه اومده شما گوشی رو سرقت کردی در صورتی که من اصلا خبر نداشتم و باید خودتو معرفی کنی دادگاه. میشه راهنماییم کنید؟

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، به همراه دوستتان برای ادای توضیحات و رفع اتهام به شعبه مربوطه مراجعه کنید در غیر این صورت ممکن است به ضرر شما باشد

با مراجعه به دادگاه و اعلام توضیحات و معرفی دوستتان میتوانید رفع اتهام نمایید .

با سلام
با توجه به اینکه گوشی مورد نظر فاقد کارتن میباشد و احتمالا گوشی سرقت شده از طریق سریال گوشی و ردیابی مخابرات سیم کارت شما شناسایی و شما مظنون اول میباشید لذا نیاز به اثبات بی گناهی خود دارید اولین اقدام معرفی شخصی ک گوشی را به شما داده و شهودی که در این رابطه حضور داشته اند

با توجه به اقدامات تعقیبی شما در مظان اتهام هستید .
برابر اخطار و ابلاغیه دادگاه باید در دادگاه حاضر و دفاع کنید....