نقش زوجه در پذیرش یا رد اعسار و همچنین تعیین اقساط مهریه چیست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۹ #73469154

سلام. میخواستم بدونم نقش زوجه در فرایند پذیرش یا رد اعسار مهریه و همچنین تعیین اقساط مهریه (یعنی اینکه چند ماهی یه سکه بدی) چیه؟
آیا زوجه به جز اینکه میتونه مال و اموالی از من معرفی کنه، آیا میتونه با اصرار و گریه و مظلوم نمایی و رفتارهایی از این قبیل، قاضی را تحریک کنه که اقساط را کوتاه مدت تر ببره و پیش پرداخت را بیشتر؟
کلا میخوام بدونم زوجه چجوری میتونه روی پرونده اعسار زوج تاثیر منفی بذاره؟
ممنون

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز پذیرش حکم اعسار در خصوص تعداد سکه قاعده ای ندارد که قاضی مجبور به پیروی باشد.شهادت شهود شما،لیست اموال که رسما ثبت شده اند و حسابهای شما که راسا از دادگاه استعلام میشود و اموال اعلامی(حتی غیر رسمی و ثبت رسمی نشده) از سوی زوجه،همگی موثر است

دادگاه بت توجه به دلایل از جمله شهود بررسی درامد و وضعیت تمکن مالی زوج حکم اعسار می‌دهد و اقساط بر اساس درآمد شما تعیین میکند چنانچه شما خوردو یا مالی داشته که جز مستثنیات دین نباشد توسط زوجه بابت عدم پرداخت مهریه توقیف میشود چنانچه کارمند هم باشید حقوق و
ودرامدشما قابل توقیف است اعسار باتوجه به وضعیت مالی و توان پرداخت زوج تعیین می‌شود

درود
قاضی طبق مدارک و دلایل ارائه شده اقدام به رای می نماید ودرصورتی که مدارکی خلاف مدارک زوج داشته باشد میتواند ارائه نماید

با درود
دادگاه با شهادت شهود و استعلام و علم خویش‌ مبادرت به صدور رای اعسار می‌نماید.

با سلام با ارائه مستندات و لایحه مربوط در خصوص استطاعت مالی از جمله تراکنشات وی ، استعلام از گردش حساب بانکی ، نقل و انتقال املاک ، خودرو و ... همسرش میتواند روند دادرسی را به سود خود همسو نماید.

سلام
با ارائه مدارک دال بر ایسار زوج میتواند در پرونده اعسار پیروز شود

با سلام
ادعای زوجه درحالتی پذیرفته می شود که بتواند مال قابل توقیفی از شما معرفی نماید و تمکن مالی شما را به دادگاه ثابت کند.