اگر زوج وام گرفته باشد و حقوق خود را زیر قسط برده باشد تاثیری در قسط بندی مهریه دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۵ #73421088

با سلام. ممکنه بفرمایید
آیا زوج میتواند بگوید بیشتر حقوقم را باید قسط وام بدهم و قاضی قسط مهریه را خیلی کمتر کند؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر چند تعیین اقساط با قاضی میباشد ولی مدنظر داشته باشید گرفتن وام نشان از ملائت شما خواهد داشت و قطعا در خصوص وام دریافتی مورد سوال قرار خواهید گرفت و نهایتا اگر از بین رفتن ان محرز گردد قطعا در میزان اقساط مهریه موثر است

تعیین اقساط بسته به نظر و تشخیص قاضی پرونده می باشد اما اگر قسط های وام دریافتی از حقوق وی کسر شود شما یک چهارم از حقوق کسر شده را می توانید دریافت کنید در غیر اینصورت یک چهارم از کل حقوق دریافتی را می توانید دریافت نمایید

تعیین میزان اقساط بستگی به تشخیص قاضی دارد ؛ ولی اگر اقساط وام دریافتی توسط زوج ، مستقیما از حقوق وی کسر گردد ، میزان تعیین قسط یک چهارم مبلغ دریافتی نهایی از سوی زوج خواهد بود ؛ در غیر اینصورت بر مبنای یک چهارم کل حقوق تقسیط خواهد شد .