آیا بنده میتونم دعوی متقابل طرح کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۰ #73307984

با سلام و خسته نباشید
بنده ملک که اجاره کردم رو به شخصی اجاره دادم
و بعد تخلیه در سال ۹۶ شخی که بهش اجاره دادم دادخواست مطالبه ودیعه داده که شخص مزبور بیش از ودیعه بابت اجاره و هزینه های دیگه بدهکار بنده است بعنوان مستاجر کل اجاره صاحب ملک من از جیب دادم
پیشاپیش از پاسخ شما مچکرم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه سوال شما قدری مبهم است و نیاز به شفاف سازی دارد
اولا اجاره دادن مورد اجاره بدون رضایت و اذن موجر غیر قانونی میباشد
دوما هر یک از مبایعه نامه و قراردادها بایستی رویت گردد تا بتوان اظهار نظر دقیق اعلام نمود

با سلام دادخواست تقابل دهید تا دادگاه عنداللزوم هزینه ها رو تهاتر نماید