قیمت مال سرقتی چگونه محاسبه بشود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۰۰ #73294111

سلام.۴ سال قبل دو گوساله دو و سه ماهه سرقت شد و بعد ۴ سال حالا که دزدها دستگیر و زندانی شدن تقاصای کارشناسی کردن و کارشناس میگه قیمت همون گوساله ها زمان سرقت رو محاسبه میکنم.مگه میشه ۴ سال بگذره و قیمت گوساله ۴ سال قیل محاسبه بشه

مشاوره حقوقی سرقت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظر کارشناس اشتباه است لذا به نظر وی اعتراض نمایید

ضمن عرض سلام خدمت شما، شما می‌توانید ضرر و زیان ناشی از سرقت یا رد عین یا مثل مال سرقتی را از دادگاه محترم تقاضا نمایید، که در هرکدام از این حالات، قیمت یا مالی مشابه به مال خود شما به قیمت روز تحویل شما خواهد شد.

میتوانید تقاضای عین مال مسروقه و جبران خسارت بکنید

با سلام..
با توجه به محکومیت رد مال در رای صادره پرونده سرقت.. پیشنهاد می گردد درخواست تحویل عین مال مسروقه و در صورت تلف، تحویل بدل و مشابه آن را بخواهید..
در اینصورت مطابق قانون می توانید گوساله های مشابه به گوساله های سرقتی از محکوم تحویل بگیرید..
موفق باشید..

در صورتی که مال مسروق تلف شده، مثلی نباشد یا چنانچه مثلی باشد لکن مثل آن هم موجود نباشد ملاک تعیین قیمت مال مسروقه، قیمت روز بازار است

حکم به رد مال داده میشود. عین مال یا قیمت زمان سرقت. شما میتوانید خسارت و ضرر و زیان را در دادگاه حقوقی مطالبه کنید

از آنجایی که گوساله مال مثلی بوده که نظیر و مشابه آن به وفور یافت می شود، در صورت درخواست شما، طبق قانون بایستی گوساله های مشابه به شما تسلیم گردد؛ نه پول آن.