آیا با این مدارک همسرم من را ناشزه میکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۸ #73285200

همسرم به دادن ۷میلیون نفقه محکوم شده و قاضی تمکینی که برام زده بود رو رد کرد به علت دادن پیامک های تهدیدآمیز و تهدید به مرگ ،
دنبالم هم نیومده و خودش از خونه بیرونم کرده
الان تو اعتراضش نوشته پیامک های تهدیدامیز رو خود زوجه از گوشی من فرستاده و میگه که خودش از خونه بدون اجازه رفته و هرروز خودکشی میکرد و من هم برایش وسایل گران قیمت گرفتم و خونه گرفتم در صورتی که اینایی که میگه دروغه بابام برام خونه خریده و همه حرفاش کذب محضه برادر و پدرش هم امضا کردن که ما رفتیم دنبالش ولی نیومدن و با کتک کاری ما رو بیرون کردن این اتفاق ها نیوفتاده و دروغ میگن، گفته که من نتونستم به پرونده پیامک ها اعتراض کنم چون که بیماری ای داشتم نمیتونستم حرکت کنم ولی برخلاف گفته اش تو کل جلسه های دادگاه حضور داشته و مریض نبود
به نظرتون با وجود اینا رای دادگاه عوض میشه و به نفع اون میدن ؟نمیدونم چیکار کنم و تو دادگاه چی بگم بابام هم سرطان داره تو آی سیو هست خودمم بلد نیستم تو دادگاه حرف بزنم وکیل هم داشتم رفته مسافرت میترسم یه چیزی بگم به ضررم بشه تو دادگاه چی بگم به این ادعاهای دروغش؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خودمم بلد نیستم تو دادگاه حرف بزنم وکیل هم داشتم رفته مسافرت میترسم یه چیزی بگم به ضررم بشه تو دادگاه چی بگم به این ادعاهای دروغش؟ می توانید یک وکیل بگیرید زمان دادگاه باشد تا بتواند از شما دفاع کند و موارد فوق را به قاضی بگوید که مریض نبوده و ادعاهای دروغش را باید ثابت کند و یا شما شاهدی اگر دارید به دادگاه اعلام کنید
میتوانید فاکتور لوازم قیمتی که دارید ارایه نمایید ویا به قاضی بگویید استعلام بگیرید ویا فاکتور خرید وسایل گران قیمت
بدهد و برادر و پدرش هم اگر امضا ویا شهادت دروغ بدهند ثابت کنید مجازات خواهند شد باید ثابت کنند
البته تمکین به معنای تسلیم بی چون چرای زن در مقابل مرد و پاسخ دادن به خواسته های نامشروع وی نیست. چنانچه زن به دلیل عذر شرعی یا مسایل پزشکی قادر به ایفای وظایف زوجیت نباشد یا برای انجام واجب شرعی ناچار باشد به مسافرت برود و از شوهر اجازه نگیرد ناشزه محسوب نمیشود و نفقه وی بر عهده شوهر است.

درودبرشما
درصورت امکان وکیل بگیریددرغیراینصورن واقعیات رابیان کنید.