آیا با وجود قولنامه،با سند مادر میتوانم وسیله ام را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۹ #73230641

سلام
من سال۹۴ وسیله گرفتم قسطی و بعد از یک سال با وجود اینکه هنوز قسطاش مونده بود و سند به نامم نشده بود،فروختمش به ۲میلیون تو یه بنگاه دیگه و مبلغ دو تومن ازم چک بدون تاریخ گرفت، برای اینکه متعهد بشم سند و براش بگیرم تو یک سال و در ضمن هیچ جایی نوشته نشد که من چک دادم بابت تعهد،فقط همینجوری دادم دست بنگاه،بعد از دوسال نتونستم سند و بدم و رفت چک را اجرا گذاشت.
حالا سوالم اینه که من برم چکمو پاس کنم و با وجود اینکه یه قولنامه ای نوشته شد بین ما، اگر برم سند و بگیرم از بنگاهی که وسیلمو صفر خریدم ازش،سندش به نام من بخوره میتونم از اون شخصی که بهش فروختم و بعدش چک را برگشت زد وسیلمو پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بایدقراردادشما مطالعه وبررسی گردد

سلام شما سوال را مبهم مطرح کرده اید . برای ارائه مشاوره باید قرارداد مطالعه شود . ولی حسب ظاهر شما باید چک را پاس کنید چون در موعد مقرر به تعهد خود عمل نکرده اید .