تخلیه فوری را اجرا نمی کنند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۳ #73157553

سلام، من قرارداد اجاره با ۳ امضا داشتم و شکایت کردم و قاضی اشتباهی حکم تخلیه فوری داده و شورای حل اختلاف گواهی ماده ۴ برای توقیف رهن را نمیدهد، چکار باید بکنم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال نامفهوم است و امکان پاسخگویی به این صورت وجود ندارد.

با درود ودیعه باید واریز شود تا تخلیه صورت گیرد

"با سلام"
دادخواست تامین خواسته و توقیف ودیعه دهید

علیرغم تصریح قانون مبنی بر امکان توقیف ودیعه به وسیله گواهی مثبت تقدیم دادخواست مطالبه ، متاسفانه بعضی از شوراها اقدام به توقیف ودیعه نکرده و توقیف را تنها از طریق درخواست تامین خواسته و تودیع خسارت احتمالی میسر می دانند . احتمالا شورای حل اختلافی که پرونده شما در آنجا مطرح می باشد نیز دارای چنین سلیقه و رویه ای می باشد . در صورت اصرار شورا بر موضع خود ، برای تسریع در کار میتوانید از طریق تامین خواسته مبادرت به توقیف ودیعه نمایید .

سلام
اگر شما موجر هستید و میخواهید مبلغ رهنی را توقیف کنید که به مستاجر پرداخت نشود باید برای مطالباتی که دارید دادخواست مطالبه آن را تقدیم کنید و گواهی آن را به شورا بدهید تا مبلغ رهن را معادل طلب شما توقیف کنند

ظاهرا شما موجر هستید ودر خواست تخلیه کرده اید دستور تخلیه هم صادر شده که درست اگر ادعای خسارت دارید گواهی طرح دعوای مطالبه خسارت رابه شعبه بدهید قطعا دستور مقتضی صادر خواهدشد