آیا نوشته عادی فیمابین زوجین جهت جاری شدن صیغه موقت اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۴۱ #73131336

با سلام خدمت اعضای محترم گروه
عرض شود خدمت اعضای محترم گروه بنده خانم خود را طلاق داده ام و با یک زن مطلقه ای جدیدا آشنا شده ام برای حفظ آبروی خودمان و همچنین عدم آگاهی خانواده فیمابین، میخواهیم یک نوشته عادی را راجع به جاری شدن صیغه موقت بدون حضور در دفاتر ازدواج و طلاق فیمابین خودمان و با دست خط خودم تنظیم کنم و هر دو نفرمان امضا کنیم تا در بیرون به محض برخورد اماکن و نیروی انتظامی اون برگه را به ماموران نشان دهیم آیا به صرف نوشته شدن یک برگ عادی و بدون امضای شهود فیمابین زوجین صیغه موقت اعتبار خواهد داشت؟ آیا ماموران اماکن و نیروی انتظامی و ....به محض رویت اون برگ عادی ما را دستگیر میکنند یا خیر؟فقط نه میخواهیم به دفترخانه برویم و نه خانواده مان بفهمند ممنون از جوابتان زنده باشید

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سند عادی محسوب می شود

با سلام و درود
توافقات بعمل آمده فی مابین شما و زوجه در راستای علقه زوجیت (صیغه موقت) قانونا اعتباری ندارد و شرعا حتی نوشته ای هم نباشد مشکلی بوجود نمی آورد

با سلام
عمل نکاح بین زوج و زوجه فی نفس حلال بوده و توافق بین طرفین می باشد با گفتن زوج زوجتک نفسی فی المدت معلو علی مهر و زوجه با گفتن کلمه قبلت
در خصوص که بدون اجازه پدر دختر است چون ایشون ازدواج قبلا داشته دوباره اجازه پدر را نمی خواهند ولی چون بدون سند رسمی چه دائم و موقت و بدون شاهد صورت می پذیرد اگر شخص از این عمل حاصل فرزندی پیدا شود دچار مشکلات حقوقی برای زوج میشود .

آقای محترم
دختر ازدواج را برای ظاهرسازی نگذاشتند اگر قصد ازدواج دارید به یکی از دفاتر ازدواج مراجعه وصیغه ازدواج موقت اجرا و برایتان دفترچه ازدواج دهند تا درآینده دچار مشگل عدیده نشوید

تنها به صرف ادعای زوجیت طرفین و شهادت دو نفر مساله اثبات میشود و برگه مذکور تاثیری در مساله ندارد .

درود بر شما، شرعا این امر جایز است، لکن این سند، سند نکاح محسوب نشده و بدون شاهد خواهد بود، لذا می‌تواند برای شما مشکل ساز شود.

سند عادی محسوب میشود و بعنوان سند نکاحی تلقی نمی شود ولی درکل شما می توانید بین خودتان هم توافق کنید وشروط خود رابگوید اگر چه برای اثبات آن هم باید شاهد داشته باشید