آیا من میتوانم با توجه به پرونده قبل عنوان کنم دوباره که کارت من در دست خود این فرد بوده و من هیچ بدهی به این فرد ندارم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۹ #73026087

با سلام‌ و وقت بخیر
چهار سال پیش با فردی اشنا شدم قرار ازدواج داشتیم از من خواست تا با حساب بانکی من کار کند تا بتواند وام بگیرد بنده کارت خود را در اختیارش قرار دادم و ایشون تمام واریز و برداشت را خود انجام میداد بعد یک‌ مدت فهمیدم که تعادل ندارد کتکم میزد و بهم تجاوز کرد و تهدیدم میکرد که اگر ازش جدا شوم از دادگاه بابت کلاه برداری شکایت میکند شکایت کرد و با توجه به بازجویی های اگاهی حکم به طرف بنده صادر شد و من بخاطر حفظ ابروم شکایتی نکردم و پرونده بستع شد با توجه به اینکه قبل شکایت کیفری زورگیری هم انجام داده بودن و از من برگه سفید امضا گرفته بودن و کار ما بع دادگاه کشید که من در دادگاه رضایت داده و ایشان تعهد داده بودن که مزاحم من نشوند و برگه سفید امضا و هیچ ادعایی ندارد حالا بعد چهار سال دوباره از من شکایت کرده مبنی بر مطالبه وجه و مطالبه هزینه دادرسی مطالبه تاخیر تادیه
آیا من میتوانم با توجه به پرونده قبل عنوان کنم دوباره که کارت من در دست خود این فرد بوده و من هیچ بدهی به این فرد ندارم؟
واقعا دوباره به حالت افسردگیم برگشتم و از رو برو شدن با اون اقا ترس و واهمه دارم الان دسترسی به وکیل ندارم ممنون میشوم یک مقدار راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، ببینید چون شما در این خصوص یکبار با طرح شکایت این آدم دادگاهی شده اید و رای هم به بنفع شما صادر شده لذا در دفاع خود ضمن ارائه احکام که قبلا اخذ کردید از جمله تعهد خود این آدم میتوانید به موضوع امر به قضاوت شده اشاره کنید که قبلا در مورد این برگ تعیین تکلیف شده و این آدم محکوم شده هم به نظر من مستند به اون احکام علیه ایشان در مقابل شکایت، کلاهبرداری، از طریق وعده های واهی و فریب و سو استفاده از سفید امضا مطرح کنید هم موضوع اعاده حیثیت که در شکایت های قبلی که علیه شما شد و تبرئه شدید رو میتوانید مطرح کنید و هم ایجاد مزاحمت و ا ذیت و آزار