خانومم میتونه برای مهریه اقدام کند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۳ #73011100

با سلام بنده چند سال پیش در حضور دو داور حقوقی قرار دادی نوشتیم که خانومم تمامی مهریه خود را دریافت کرده و حق حضانت بچه دو ساله را به من داده و الان باز به مشگل خوردیم آیا الان خانوومم میتونه برای مهریه اقدام کنه چون در دفتر خانه رسمی اقدام نکردیم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوعی که مکتوب شده نه هبه است و نه ابرا بلکه اقرا محسوب می شود لذا با توجه به اینکه اقرارنامه در دفتر اسناد رسمی تنظیم نشده است احتمال اقامه دعوی و پیشرفت روند دعوی به نفع خانم خواهد بود لذا در صورت اقامه دعوی شما باید اثبات کنید که همسر شما مهریه را دریافت کردند

باسلام
اگرهبه کرده باشه قابل رجوع هست ومیتواندبگیرد اما اگرمستنداتی دارین که پرداخت کردین ابراء میشود وقابل رجوع نیست

بستگی به متن توافق دارد،چنانچه منظور بری کردن باشد قابل رجوع نیست و چنانچه منظور هبه باشد قابل رجوع است مگراینکه ضمن توافق این حق را از خود سلب کرده باشد

سلام بستگی به متن رسید داره در صورت ابراء مهریه محق دریافت مهریه نمیباشنداما چنانچه هبه صورت گرفته باشد میتواند از هبه رجوع و مطالبه نماید .در صورت مطالبه رسید را ب دادگاه ارائه دهید تا از مفاد متن هبه یا ابراء بودن آن مشخص گردد

اگرابراباشدبه این معنی که نوشته وامضاکرده باشدکه تمام مهریه را دریافت کردم ودین راازذمه شوهرساقط کردم قابل استناد است ولی اگرقراردادهبه باشد قابل رجوع است.

سلام
اگر زوجه (زن) ذمه مرد را از مهریه ای که بدهکار است بری ( ابرا) کند دیگر از جانب زوجه امکان رجوع وجود نداردواگر ابرا نکرده باشد وهبه کرده باشد می تواند رجوع کند

اگر هبه کرده باشد امکان رجوع از هبه وجود دارد ولی اگر ابرا کرده باشد هرچند در دفتر اسناد رسمی ثبت نشده باشد باز قابلیت استناد را داراست