آیا احتمال دارد ایشان تبرئه شود و بدهی من را پرداخت نکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #73010345

با سلام بنده تعدادی ارز دیجیتال به شخصی به امانت دادم و قرارداد فی مابین نیز درج شد، اما در زمان مقرر نتوانست امانت را به بنده عودت دهد و اینجانب علیه ایشان به عنوان خیانت در امانت شکایت کردم و در دادگاه این شخص اقرار کرد که به بنده بدهکار است و ظرف مدت ۱۰ روز بدهی را پرداخت می‌کند و بنده به ایشان رضایت دادم و ایشان یک ملک را برای بنده به عنوان ضمانت قولنامه کرد اما بعد از مدت ۱۰ روز بدهی را پرداخت نکرد و بنده که رفتم ملک را بنام خود کنم متوجه شدم ملک مال ایشان نیست و به عنوان فروش مال غیر علیه ایشان شکایت کردم و کیفر خواست صادر گردید و چون وثیقه نگذاشت به زندان افتاد، فلحال سوال اینجاست با توجه به اقرار ایشان به بدهی و مدارک از جمله شهادت شهود و قرارداد و مبایعه نامه، پیامک و..... در دادگاه ایشان محکوم می‌شوند؟ و اگر ایشان رو مال انجام نداد باید چکار کنم چون هیچ اموالی بنام خود ندارد؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. از جنبه کیفری که قطعا محکوم میشن ولی از جنبه رد مال، اگر اموالی نداشته باشن، در نهایت در زندان می مانند. بابت اموال استعلام بگیرید از طریق دادگاه حقوقی لکن چک کنید ببینید خود این شخص صاحب رمزارز هست یا نه و wallet دارد یا نه.

سلام
میبایست دادخواست حقوقی مطرح کنید و دلایل و مدارک را ضمیمه خواسته خود قراردهید