میتواند با توجه به این موضوع حضانت پسرم را از من بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۶ #72985935

با سلام
خواهشمندم با جواب دادن به سوالم بنده را از نگرانی دربیارید لطف میکنید
همسر بنده به دلیل اینکه بنده در گذشته سابقه کیفری و اعتیاد به مواد مخدر داشتم درخواست حضانت پسرم را داده است البته حدود یک سال است که مواد را ترک کردم و هیچ سابقه ای ندارم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله احتمال دارد که حضانت فرزند از شما سلب شود

با سلام
این امر بستگی به نوع جرم ارتکابی شما و نیز اینکه ایا اراده ای برای ترک داشته اید یا با ترک اعتیاد دوباره به این امر آلوده شده اید ؟ دادگاه بابررسی موضوع و شرایط و پرونده های کیفری شما ، میتواند نظر خود را اعلام نماید .

بستگی ب سن فرزند شما هم دارد با این حال در شرایط کلی اعتیاد ب مواد مخدر در صورتیکه مشکلات و مضراتی برای زندگی فرزندتان ایجاد کند و اخلالی در زندگی او بوجود آورد یکی از موارد گرفتن حضانت از شما میتواند باشد مع الوصف اگر فی الحال اعتیادی ندارید و ترک کرده اید و میتوانید با ارائه مدارک و مستندات ادعای خود را اثبات نمایید نیازی ب نگرانی در این مورد نیست

سلام . اعلام نکردید فرزندتان چند سال دارد ولی خوب ممکنه بعلت موارد مذکور حضانت از شما سلب شود حتما وکیل بگیرید

سلام.باید ادله و مستندات محکمی را ارائه کنید

نظر به این که از ابتدا حضانت فرزند را داشتید و اکنون هم مطابق فرمایشات شما موجبی برای سلب حضانت از شما وجود ندارد ناراحت این موضوع نباشید

با سلام . در صورت وجود یک یا چند مورد از مصادیق ذکر شده در قانون ، قاضی می تواند حکم به سلب حضانت از دارنده آن صادر نماید . مصادیق عدم مواظبت و انحطاط اخلاقی والدین مطابق ماده ۱۱۷۳ شامل موارد زیر است :
۱ - اعتیاد زیان آور به الکل ، مواد مخدر و ...
۲ - اشتهار به فساد اخلاق و فحشا ؛
۳ - ابتلاء به بیماری های روانی با تشخیص پزشک قانونی ؛
۴ - سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشاء ، تکدی گری و قاچاق ؛
۵ - تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف